ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ LANOI
 

Ξεκινήστε ευχάριστα την μέρα σας με ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που απλόχερα προσφέρεται στο μπουφέ της σάλας.Ο ζεστός τραχανάς, οι σπιτικές μαρμελάδες , οι χωριάτικες πίτες, το ρυζόγαλο με πρόβειο γάλα, η μπομπότα και οι λαγγίτες με μέλι είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές που ετοιμάζει για σας με μεράκι η κα Ζωή!

Καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, στο εστιατόριο μας, αξίζει να απολαύσετε εδέσματα και γευστικές δημιουργίες από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και την τοπική κουζίνα των βλάχων. Κότσι με λαχανικά στο φούρνο, γίδα βραστή, μανιταρόσουπα, πρασοτηγανιά, μοσχαράκι κοκκινιστό στο φούρνο, γιαπράκια και ό,τι άλλο «ζητήσει» ο ουρανίσκος σας είναι εφικτό, αφού πρώτα συνεννοηθείτε με την κα Ζωή.

Το café-bar  του La Noi  αποτελεί μία ανοιχτή πρόσκληση και πρόκληση για τον επισκέπτη, τόσο για το περιβάλλον όσο και για την καλή μουσική και την πανοραμική του θέα! Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ  και τα νόστιμα χειροποιητα γλυκά και ποτά μας, ενώ παραλληλα απασχολείτε τα παιδιά σας στον παιδότοπο ακριβώς δίπλα σας!!!

Την φιλοξενία σας συμπληρώνουν το mini γυμναστήριο, η σάουνα και το χαμάμ!!!

Copyright © 2018 "La Noi" Traditional Hostel. All rights reserved. Developed by Nikos Gatsouras